USA håller andan inför nya avslöjanden

USA vill minimera de eventuella skadorna
27.11.2010 08.57 -
"USA:s utrikesministerium har kontaktat allierade stater runtom i världen inför de väntade avslöjandena av Wikileaks. Det här veckoslutet kommer Wikileaks att läcka hundratusentals hemliga dokument om USA:s förbindelser till främmande stater. Många fruktar att läckan kan skada relationerna mellan USA och dess allierade."

Man har därför kontaktat andra länder för att minimera de eventuella skadorna.

Utrikesminister Hillary Clinton talade under gårdagen med ledare i bland annat Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Saudiarabien och Afghanistan.

2010-11-27 11:58Ture Sjölander
Hatkärlek till USA är helt naturligt för en opolitisk person som mig själv och andra icke-religiösa individer också för den delen, som mig själv.

Hillary Clinton har väl återbetalt sina miljonlån redan, för sin valkampanj mot Obama, och siktar säkert på att övertaga det stora landet, och några fler länder på köpet.

Det börjar att bli lätt att se sammanhang när de Amerikanska hoten börjar gå globala, som nu. Men ingen är rädder för vargen, tror jag.

Attityden f.n. har släktskap med Amerikas nersvärtning av Assange. Roten lyser nu som neon och Svenska Staten förhåller sig som under åren 1939 - 1945. Sverige har förlorat ryggraden och utan neutralitet sjunker bara djupare och djupare i smeten. Det förvånar inte mig om dödsstraffet designat av USA återinförs i Sverige för "Consensual Rape".
Så illa tycks det stå till med Hildornas goda minne. Den som lever får se under trycket av FRA...

Kommentera artikeln

Utrikesnyheter